Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Tak jak w temacie proszę o podzielenie się swoimi opiniami i komentarzami o sklepie Idealoffice.pl bazując na własnym doświadczeniu
Witam ja kupowałem w tym sklepie wyposażenie do swojego biura drukarki, fotele,monitory transakcja przebiegła bardzo dobrze i szybko polecam sklep. Marian Klejkot
Bardzo dobry sklep obsługa reaguje natychmiastowo na zadane pytania brawo .
Towar doszedł w wyznaczonym terminie wiec nie ma się do czego przyczepić.Oby więcej takich sklepów oneline .
Zakupy bardzo udane..
Brak zastrzeżeń do obsługi sklepu, cały proces od kliknięcia po odbiór przebiegł bezproblemowo.
Praktycznie robię zakupy sprzętu od kilku lat tylko sprzed monitora w sklepach internetowych i na allegro. Przyznam, że miałem opory kupić w tym sklepie ponieważ bo go nie znałem ale zaryzykowałem i był to strzał w 10-kę. Fachowość obsługi i czas dostawy na najwyższym poziomie! wszystko tak jak powinno być, jeśli ceny będą mieli konkurencyjne i obsługę zawsze taką jak ja miałem wróżę duży sukces na rynku w przeciwieństwie do wielu innych sklepów w których termin realizacji pozostawia wiele do życzenia dlatego co do terminu realizacji
Przesyłka w idealnym stanie. Świetny kontakt z obsługą, godny pochwały. Czas dostawy bezkonkurencyjny. Rewelacja. Jeśli szukacie sklepu, w którym wszystko jest jasne i przejrzyste, to dobrze trafiliście. Bardzo polecam.
Ostatnio edytowany przez Wanda (2024-01-17 14:36:57)
To niezawodny sklep, bez żadnych haczyków. Bez obaw można robić zakupy. Szanuję za te wszystkie zabezpieczenia, kapitalnie. Błyskawiczna przesyłka. Nie mam żadnych uwag co do poziomu ich obsługi, reagują szybko i na temat.
Nie mam do czego się przyczepić, opakowanie bez zarzutu. Przesyłka odpowiednio zapakowana i szybka. Warto pochwalić pracowników obsługi klienta, wykonują kawał dobrej roboty. Z chęcią zrobie tutaj jeszcze nie jedne zakupy.
Fantastyczny sklep, profesjonalizm pod każdym względem. Asortyment, obsługa, wysyłka w zawrotnym tempie, kontakt. Zawsze wracam po więcej. Mój numer 1
Nie wiem skąd wiedzieli, że lubię takie opakowania, ale strasznie mi się to podoba. Niesamowita obsługa, aż chce się do nich wracać. Przesyłkę otrzymałam na czas. Nie miałam żadnego problemu z zamówieniem. Można śmiało zamawiać.
Zamówienie doszło bez niespodzianek. Zadbali nie tylko o bezpieczeństwo, ale także o estetykę przesyłki.. Miłe osoby, lubiące swoją pracę i dbający o interes klienta. Ekspresowa wysyłka, dobrej jakości towar i świetna obsługa.
Naprawdę sklep godny polecenia.
Chylę czoła za bezbłędne informacje w związku z dostawą, które podane są na stronie.
Moje zakupy zostały solidnie opakowane i przesyłka doszła bez uszkodzeń. Produkty najwyższej jakości, przesyłka szybka i tania. Bardzo miła obsługa, dobrze dba o klientów. To świetna firma, spełnili wszystkie moje wymagania.
Kontakt z obsługą po mistrzowsku, wszystko odbyło się szybko i sprawnie. Firma bez wątpienia na poziomie. Polecam.
Kontakt mailowy świetny pracownicy zawsze chętni do pomocy Towar też w porządku. Szybki i bezproblemowy transport.
Dostawa dotarła terminowo, świetna organizacja. Obsługa bardzo pomocna, chętnie podpowie i doradzi. Wygląda na to, że utrzymywanie dobrych relacji z klientami to dla nich priorytet. Szanuję. Bezproblemowe zamówienie i klarowny kontakt z pracownikami sklepu. Chętnie tutaj wrócę, bardzo pomocna firma. Bezproblemowe zamówienie i klarowny kontakt z pracownikami sklepu.